Podhorany vyhlásili tender na stavbu vodovodu, kanalizácie a ČOV

20.01.2011 Kežmarok

Bratislava 20. januára (TASR) - Obec Podhorany v okrese Kežmarok postaví vodovod, kanalizáciu a čistiareň odpadových vôd (ČOV) v predpokladanej hodnote 1,71 milióna eur bez DPH.
Vyplýva to z oznámenia o vyhlásení tendra vo Vestníku verejného obstarávania. Lehotou na predkladanie ponúk alebo žiadostí o účasť v súťaži je 7. február 2011.
Predmetom vyhláseného tendra sú stavebné práce na výstavbe nového vodovodu s prípojkami pre obyvateľov v dĺžke 5217 metrov, na výstavbe kanalizačného systému v dĺžke 1135 metrov, na výstavbe novej ČOV a vodojemu.
Vodárenské a kanalizačné dielo sa má postaviť počas 24 mesiacov od podpísania zmluvy o dielo, pričom sa bude financovať z prostriedkov Európskeho fondu regionálneho rozvoja - z Regionálneho operačného programu, zo štátneho rozpočtu a z vlastných rozpočtových prostriedkov verejného obstarávateľa.
Verejný obstarávateľ od uchádzača o zákazku požaduje, aby predložil zoznam projektov uskutočnených za obdobie predchádzajúcich piatich rokov, pričom žiada preukázať aspoň 3 zmluvy, každú v hodnote nad 1,50 milióna eur.
 

Vyberte región